De laatste nieuwtjes.

1 December 2012: Spannende tijden breken aan.. Vita (Dolce Vita van 't Uulehat) is loops.  Nu maar hopen dat de dekking slaagt.

 5 December 2012: Het is officieel. De papieren van de Kennelregistratie van De Raad Van Beheer zijn binnen.

1 Januari 2013:  Happy New Year everybody!

10 Januari 2013: Yes, Vita is zwanger. Zover we op de echo kunnen zien dat er in ieder geval 2 pups in zitten. Nu maar hopen dat er een dametje bij zit.

7 Februari 2013:05.15u.. Het is begonnen! Op naar Dierenkliniek Sleeuwijk, waar we ontzettend goed worden geholpen. Om iets over half 8 worden er 2 prachtige dametjes op de wereld gezet. Dank aan mijn vriendin Ria, dat ik mee mocht om dit prachtige avontuur mee te maken.

27 Februari 2013:De meisjes groeien goed. We hebben eerste keus, maar we hebben tot op heden nog geen beslissing kunnen nemen. Ze zijn alle 2 prachtig.
Ons meisje Bindi zal een belangrijke rol spelen in het maken van een keuze, aangezien het tweede meisje bij haar t
huis komt wonen. We wachten af tot deze ontmoeting plaats gaat vinden.

4 april 2013: FEEST! Onze Filou is per vandaag bij ons komen wonen.

 

De eerste show voor Filou staat inmiddels gepland. Filou staat ingeschreven voor de show in Rotterdam op 25 augustus as. We zijn erg benieuwd hoe het gaat verlopen.

25 augustus 2013: Vandaag zijn we met Filou naar Rotterdam geweest. Daar heeft ze meegelopen op de hondententoonstelling in de AHOY en het was een hele leuke ervaring. Zoals bij de showresultaten vermeld staat, heeft ze het voor een eerste keer prima gedaan. Filou heeft een 3de plaats met een VB gehaald. Ik kon het natuurlijk niet zonder de support van mijn vriendinnen Ria en Ingeborg. Super bedankt meiden, het was een hele leuke, gezellige, leerzame ervaring.

29 december 2013: Filou is voor het eerst loops geworden. De mooie slipjes zijn aangeschaft, onze Filou is nu een echte dame.

31 december 2013/ 1 januari 2014: Allereerst voor iedereen de beste wensen voor het komend jaar.

Filou wordt in februari 1 jaar, we gaan op 19 & 20 april as weer meelopen op de Dogshow in de Zeelandhallen in Goes, we gaan voor Filou haar gezondheidsverklaring & DNA profiel naar Sleeuwijk en misschien lopen we ook weer mee in de AHOY met Filou.

19 & 20 april 2014: Filou is ingeschreven, ze loopt op deze 2 dagen mee op de Dogshow in de Zeelandhallen in Goes.